Verbeter

je Mac
net als

Geholpen door → Richard Pijs
VIP

Mac Studio

Verbeter je Mac net als Eline van Kleefkracht

Patrick Kloth nam contact met me op voor advies voor de aanschaf van een nieuwe Mac. Een productie machine die veel met Adobe software te maken heeft.

Mac Studio installatie op de werkvloer van Kleefkracht | www.kleefkracht.nl

Eerst advies

Na advies gegeven te hebben over de mogelijkheden en lange termijn investering, kocht Kleefkracht de recent op de markt gekomen Mac Studio. Een hele krachtige Mac. Deze nieuwe telg in de Mac line-up is uniek. Het uiterlijk lijkt op een Mac mini maar dan hoger. Deze Mac bestaat uit een behuizing zonder beeldscherm. dus daar kwam ook nog een stukje advies om de hoek kijken.


Nieuw beeldscherm

Eline, die achter de Mac werkt kwam bij mij langs om mijn beeldscherm te bekijken. Want het ging even over de keuze tussen 4K en 5K. Mijn advies: koop een 5K scherm. Dit was Eline ook gewend want ze komt van een iMac af met een 5K, 27-inch scherm.


Op huisbezoek

Twee weken later was de apparatuur binnen en installeerde ik de boel op de werkplek van Eline bij Kleefkracht HQ bij de Grasso. Haar iMac is overgezet naar de Mac studio en alles werkt nu met een snelheid maal 10.

Eline blij, ik blij

Mac Studio bij Kleefkracht
Mac Studio verpakking

De beste Mac voor jou

Wil jij ook advies voor de beste Mac voor je werkplek? Neem contact met me op! Of lees mijn koopgids door ›

Groet, Richard Pijs

Mac Expert & Apple Teacher

Richard Pijs

Over Verbeterjemac

Richard Pijs is eigenaar van Verbeterjemac Mac expert & Apple Teacher.

Richard leest elke dag de laatste Apple-nieuwtjes en vertelt zijn fans er enthousiast over met een wekelijkse mail. Hij krijgt vaak complimenten over de leerzame inhoud. Soms helpt het bedrijven om dataverlies of vastlopers voor te zijn.

Lees elke week een must-read Mac-tip per e-mail en bezoek zijn Instragram.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}