Koopadvies Apple Computer

Vraag gerust om advies bij het kopen van een Apple computer

Als je een nieuwe Apple computer wilt kopen, kan het lastig zijn om te beslissen welk model het beste bij jouw behoeften past. Als fervent Apple-gebruiker en tech-liefhebber kan ik je helpen bij het nemen van de juiste beslissing. Of je nu een student, professional, grafisch ontwerper of enthousiaste gebruiker bent, er zijn een paar punten waar je op kunt letten bij het kopen van een Apple computer.

4,9 114 beoordelingen

Koopadvies Apple Computer

Professioneel

advies

24/7

bereikbaar

30 jaar

ervaring

Lisa Winters
Super blij met het advies van Richard! Inclusief tips over de Wacom Cintiq, wat voor mij belangrijk is omdat ik graag teken op een beeldscherm

Lisa Winters, Den Bosch

Illustrator

WB

Blij met het koopadvies van Verbeterjemac. Ik ben al op pad geweest met mijn nieuwe spullen en alles loopt als een zonnetje

Wendy Bergervoet, Nijmegen

Richard neemt mijn zorgen weg. Nu weet ik meteen welke Mac ik kan kopen, zonder dat ik later spijt krijg

Marieke Nelissen, Vught

Vraag gerust om advies bij het kopen van een Apple computer!

Koopadvies

De beste investering voor jarenlang Mac-plezier

Koopadvies

Op maat gemaakt Apple-advies

Hoeveel werkgeheugen moet ik nemen?

Wat is het verschil tussen de M1-chip en de M2-chip?

Wat betekent CPU en GPU?

Apple-hulp strippenkaart

Aanvraag Apple koopadvies

Ja, ik wil een nieuwe Mac

Slechts € 60

Nadat je aanvraag ontvangen is, krijg je van mij een factuur met betaallink.
Na betaling ontvang je het koopadvies binnen 3 dagen in je inbox.

100% tevredenheid garantie

Ben je niet 100% tevreden? Dan zoeken we zo snel mogelijk samen naar een oplossing.

Richard Pijs emoji
100%

tevreden

garantie

Vraag gerust om advies bij het kopen van een Apple computer!

Koop geen kat in de zak

Mac kopen Den Bosch

Doel en gebruik

Het is belangrijk om te bepalen waarvoor je de Apple computer voornamelijk gaat gebruiken, zodat ik je de beste aanbevelingen kan geven. Heb je bijvoorbeeld een krachtige machine nodig voor grafisch ontwerp of videobewerking? Of ben je juist op zoek naar een meer draagbare optie voor onderweg? Laat me weten wat je precieze behoeften zijn, en ik help je graag verder met het vinden van de juiste Apple computer voor jou.

Budget

Het budget is uiteraard een belangrijke factor bij het kiezen van een Apple computer. Gelukkig heeft Apple een breed scala aan modellen en prijspunten, dus er is voor elk budget wel een geschikte optie beschikbaar. Ik help je bij het vinden van de beste balans tussen prijs en prestaties, zodat je waar voor je geld krijgt.

Conclusie

De perfecte Mac voor jou!

Met mijn ervaring en kennis help ik je graag bij het vinden van de ideale computer die past bij jouw behoeften, budget en toekomstige doelen.

Goed advies betaalt zichzelf terug! Ik ben goed op de hoogte van de Apple-winkels met de scherpste prijzen en ik deel graag mijn kennis met jou. Daarnaast geef ik ook advies over de beste beeldschermen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Laat me weten waar je naar op zoek bent, en ik help je graag verder met advies op maat.

Vraag gerust om advies bij het kopen van een Apple computer!

Apple koopadvies

voor een scherpe prijs

Je koopt een goed onderbouwd koopadvies voor slechts

€ 60

excl. btw

30 jaar ervaring

Veel gestelde vragen

Moet ik eerst betalen?

Ja, je betaald eerst en daarna krijg je mijn Mac-advies. 

Als eerste laat je mij weten dat je een koopadvies wilt door deze twee gegevens in te vullen. 

Daarna krijg je een factuur. Na betaling krijg je van mij advies. Uiteraard stel ik je nog wat vragen voordat ik advies aan je geef. 

Op de factuur staat een rode betaalknop waarmee je gemakkelijk kunt betalen met elke bank in Nederland. Gemak dient de mens.

Ik zie dat je meteen hebt betaald (via de notificaties van mijn bank)

Mijn bedrijfsgegevens op de factuur

Je ontvangt de factuur van mij met de gegevens die vermeld staan in het aanvraagformulier, zoals je naam en e-mailadres. Als je meer gegevens vermeld wilt hebben, stuur me dan gerust een e-mail en ik zorg ervoor dat dit snel in orde wordt gemaakt.

Hoe ontvang ik het koopadvies?

Ik stuur het koopadvies naar je mailadres als PDF-bestand. 

Als bonus ontvang je ook een tweede PDF met een overzicht van de beste online Apple-winkels in Nederland. Daarnaast bied ik je gratis een bijpassend beeldschermadvies aan, mocht je daar interesse in hebben. 

In het koopadvies vind je een link (of meerdere links) naar de plaats waar je de Mac het voordeligst kunt aanschaffen. Soms kan ik adresjes vinden met interessante aanbiedingen voor Apple-producten. Hoewel het soms lastig kan zijn om aanbiedingen voor Apple-producten te vinden, vind ik het altijd extra fijn als ik je kan helpen om de investering van dit koopadvies terug te verdienen.
© 2024 Verbeterjemac  Mac Hulp in Den Bosch e.o.