Verbeter

je Mac,
net als

Geholpen door → Richard Pijs
VIP

De nieuwste Apple-apparaten

Verbeter je Mac net als Coen Tromp, Den Bosch

Ik samen met Coen Tromp (Studio CT) met zijn gloednieuwe MacBook Pro

Verbeter je Mac, net als Coen

Freelance beeldbewerker Coen belde mij op om advies en begeleiding te krijgen bij het omzetten van zijn huidige Apple-werkstation naar een optimale werkplek.

Zijn oude MacBook Pro klapte bijna letterlijk uit elkaar vanwege de uitgezette batterij en was enorm traag. De ventilatoren sloegen continu aan en de machine liep vast, waardoor het onmogelijk was om er fatsoenlijk op te werken.

Koopadvies binnen één dag nieuwe Mac
Coen had een budget ter beschikking gesteld om zijn huidige situatie flink te upgraden naar de allerlaatste versies op het gebied van hardware en software. Na een uitgebreide intake wist ik precies waarvoor Coen de Mac wilde gebruiken. De volgende dag waren er aanbiedingen bij de Apple-winkel in de stad en het zou mooi zijn om daarvan te profiteren. Dus moest er snel een koopadvies volgen. Gelukkig kon ik snel schakelen en na heen en weer gemaild te hebben, kocht Coen de volgende dag de Mac van zijn dromen (haha).

Oude Mac naar nieuwe Mac met 12x meer kracht
Ik heb zijn oude Mac overgezet naar zijn nieuwe Mac. Daarbij is ook een back-up systeem opgezet en heb ik geadviseerd om geen gebruik meer te maken van de back-up dienst Backblaze en het onduidelijke back-up systeem van de Mac van Dropbox. Beide systemen zijn gemigreerd naar iCloud en het Apple-ecosysteem.

Werkplek geoptimaliseerd voor beeldbewerking
Coen is ontzettend blij dat alles als een trein loopt en is blij met zijn nieuwe spullen die naadloos op elkaar aansluiten. Zijn digitale werkplek is optimaal gestroomlijnd om razendsnel te werken en zijn ondernemerschap te laten groeien.

Coen blij, ik blij.

Beeldbewerker Coen Tromp met zijn nieuwe MacBook Pro, met Apple M2 Pro-chip

Richard Pijs en Coen Tromp tijdens de intake en het maken van een koopadvies.

MacBook Pro batterij opgezwollen

MacBook Pro met opgezwollen batterij

Welkomstscherm Coen

Welkomstscherm voor Coen

Mac migratie

Mac migratie, veel instellingen werden naderhand nog bijgewerkt.

Veel beter

Wil je ook blij gemaakt worden met je Mac? Maak dan een afspraak

Groet, Richard Pijs

Mac Expert & Apple Teacher

coen over verbeterjemac:

Als freelance beeldmaker is mijn Mac een zeer belangrijke spil in de organisatie van mijn onderneming. Uitdaging hierbij is echter, dat ik persoonlijk behoor tot de categorie Mac-gebruiker. En vooral niét tot de categorie Apple-kenner of tech-liefhebber. Dus, toen mijn oude Mac in de probleemzone geraakte, zocht ik niet alleen snel een nieuwe geschikte machine. Ik zocht óók een aankoopadviseur en óók een ‘pitcrew’ / technisch wonder die data kon overzetten én mijn totale ecosysteem kon optimaliseren. De Mac is voor mij van essentieel belang voor het ondernemen, wat dit een spannende ervaring maakt. Uit mijn netwerk kwam gelukkig al snel de gouden tip: ‘dan moet je Richard hebben!’

Bij het eerste telefonisch contact merkte ik direct dat Richard voor mij inderdaad ‘the man to visit’ was. Ik kon de volgende dag al terecht voor een intakegesprek, welke uitmondde in een gedegen koopadvies. Richard is vriendelijk en rustig, hij luisterde aandachtig naar mijn probleemstelling en stelde de juiste vragen in toegankelijke ‘non-tech’ taal. Dat geeft veel vertrouwen. Later op de dag kreeg ik via de mail een gedegen koopadvies met de voor mij perfecte Mac. Desgewenst kon hij me zelfs voorzien van een kooplink. Over know-how en service gesproken.

Richard heeft mijn oude Mac overgezet naar de nieuwe Mac, het systeem flink geordend en alle back-ups binnen het prachtige Apple-ecosysteem gebracht. Resultaat: Een supersnelle overgang naar een nieuwe krachtige Mac, die draait als een zonnetje en waar ik met plezier op werk. Om dit toekomstig zo te houden gaat mijn Mac in onderhoud bij Verbeterjemac en volg ik de nieuwsbrief met nuttige tips. 

De prijsstelling die Richard hanteert is zeer transparant en gefaseerd. Elke factuur kwam overeen met wat geoffreerd was.

Ik raad verbeterjemac.nl van harte aan aan iedereen die professioneel met een Mac werkt en op zoek is naar een betrouwbare servicepartner.

Richard, zeer bedankt!

Coen Tromp, Den Bosch

Richard Pijs

Over Verbeterjemac

Ha, ik ben Richard Ik help je om meer plezier uit je Mac te halen. Dat doe ik op vier verschillende manieren:

1. Komt langs (op de Gruyter Fabriek) 
2. Koop een strippenkaart (voor kleine vragen)
3. Bestel een Meekijksessie (dan hoef je de deur niet uit)
4. Vraag of ik op huis- of kantoorbezoek kom (Den Bosch en omstreken) 

Je kunt bij mij ook terecht voor een APK van je Mac, zodat-ie weer zo goed als nieuw wordt. Want je wil dat je Mac, die waardevolle documenten bevat, zo goed mogelijk blijft functioneren.

Meer over mij

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}