Strippenkaart

Razendsnel antwoord op elke Apple-vraag

  • 1 strip = 1 korte vraag
  • 1 strip = 1 kopje koffie voor mij
  • 1 strip = 1 goed onderbouwd antwoord 
  • 24/7 bereikbaar, dezelfde dag antwoord
Strippenkaart Mac-hulp
Mac Onderhoud: sneller opstarten

Snel

Mail je Apple-vraag aan Apple expert Richard 24/7

strippenkaart

Koffie

Jij een goed antwoord, ik een kop koffie. Jij blij, ik blij

Masterclass

Pro

Een goed en ervaren antwoord kan vaak een groot verschil maken

Strippenkaart

PW

Richard is betrouwbaar, snel en heel secuur. En een goede helpdesk!

Puck Willaarts, Den Bosch

Kunstenaar

MW

Richard is snel paraat, deskundig en vriendelijk meedenkend. Ik raad je aan iedereen aan die problemen heeft met Apple

Mieke van der Walle, Berlicum

Joyce van Lievenoogen

Al vele jaren kom ik met al mijn Apple-vragen en -apparaten bij Verbeterjemac. Richard reageert vlot, is altijd bereikbaar, komt afspraken na, zorgt voor goed onderhoud en legt mij in Jip en Janneke taal uit wat er nodig is of hoe ik zaken kan oplossen

Joyce van Lievenoogen, Den Bosch

Welke App kan ik het beste gebruiken om mijn Mac op te schonen?

Hoe kan ik Time Machine opnieuw instellen?

Waarom heb ik zo weinig vrije ruimte?

Jouw Mac-vragen snel opgelost

Ja, ik wil een strippenkaart

Nadat je aanvraag ontvangen is krijg je van mij een factuur met betaallink. Na betaling is je strippenkaart actief.

Richard Pijs Mac expert

Richard helpt vakkundig


Bij Mac-vragen ben je hier aan het goede adres. Richard is Mac Expert en heeft 30 jaar ervaring om je snel en zorgvuldig te woord te staan.

30 jaar ervaring

Mac Expert

Richard is in het bezit van het Apple Teacher certificaat Uitgegeven door Apple Inc.

100% tevredenheid garantie

Ben je niet 100% tevreden? Dan zoeken we zo snel mogelijk samen naar een oplossing.

Richard Pijs emoji
100%

tevreden

garantie

Strippenkaart

Voel je vrij om elke Apple-vraag te stellen die je maar wilt

Mac problemen? Nu niet meer

Elk moment van de dag een opvang-net

Stel via e-mail een vraag aan Richard. Hij reageert meteen met een professioneel antwoord. Zodat jij meteen weer verder kan. Ook na werktijden. Zo weet je dat je in nood altijd een professioneel opvang-net hebt voor je Apple-vragen.

strippenkaart

1 vraag = 1 strip

Elke korte vraag kost je 1 strip

Een strip heeft een waarde van € 5. Jij krijgt een professioneel antwoord die het verschil kan maken. Richard een grote kop koffie om met topsnelheid te antwoorden.


Een antwoord op een korte vraag kost Richard gemiddeld 5 minuten werk. Dat staat gelijk aan € 5, want Richards uurtarief is € 60. Koop een Strippenkaart van € 60 en je krijgt 12 oplossingen op 12 vragen. Kost een vraag meer tijd om te beantwoorden? Dan krijg je hierover van tevoren altijd bericht.

Strippenkaart Mac-hulp

Strippenkaart Prijs

12 strippen voor slechts

€ 60

excl. btw

30 jaar ervaring

Veel gestelde vragen

Hoe krijg ik een strippenkaart?

Vul bovenstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk van Richard een factuur voor 1 strippenkaart van € 60 (excl. btw). Deze factuur ontvang je per mail. Op de factuur staat een rode betaalknop waardoor je gemakkelijk kan betalen met elke bank in Nederland. 

Richard ziet meteen dat je betaald hebt en zal je strippenkaart activeren. Dit gebeurd handmatig.

Telkens als er een strip is gebruikt krijg je de bijgewerkte strippenkaart in de mail opgestuurd. Super simpel en overzichtelijk.

Mijn bedrijfsgegevens op de factuur

Richard stuurt je een factuur met de gegevens uit het aanvraagformulier. Naam + e-mailadres staan dus altijd op je factuur. Wil je meer gegevens vermeld hebben? Geen probleem. Dat doe je zo:

  1. Je krijgt van Richard een bevestiging dat je aanvraag voor een strippenkaart is ontvangen;
  2. Reageer op die mail met een reply, en geef je bedrijfsgegevens door;
  3. Richard maakt dan meteen de factuur met je bedrijfsgegevens in orde en stuurt deze naar je per mail.

Ten minste houdbaar tot

De strippenkaart is 1 jaar geldig. 

De strippenkaart gaat in op de datum van de factuur. De houdbaarheidsdatum van de strippenkaart staat altijd vermeld op de strippenkaart die je gaandeweg altijd per mail krijgt opgestuurd. Bij elk antwoord zit een bijgewerkte strippenkaart als PDF. Zodat je deze gemakkelijk kan bekijken.

Reviews

Peter van der Lugt

Als Macbook gebruiker krijg ik al enige tijd tips van "Verbeterjemac". Vaak zitten daar slimmigheidjes bij die ik als late overschakelaar naar het Apple universum goed kan gebruiken. Maar toen ikzelf en zonder hulp was overgestapt van Catalina naar Big Sur was er iets heel erg fout gegaan. Plotseling had ik een nieuw volume met Big sur, en een oud, onbruikbaar volume met Catalina, en al mijn programma's. Dat was te lastig voor mij om dat op te lossen. Dus schreef ik Richard, en kreeg ik supersnel antwoord. Na het plannen van een dagje met mijn vrouw uit in Den Bosch, kon ik een afspraak maken met Richard. 's Morgens de Macbook ingeleverd, en dezelfde avond kon ik op mijn een opgeschoonde Macbook met Big Sur mijn eigen software weer terugzetten. Supervriendelijke service, en passant ook nog een probleem met Time Machine opgelost, en vele uren frustratie vermeden. Je merkt aan alles dat Richard weet waarover hij praat, en zijn afspraken vlot nakomt. Richard, bedankt voor je vlotte en vakkundige service. P.S. ik heb ooit bij een bekende keten om hulp gevraagd: daar mocht ik mijn macbook inleveren, maar de levertijd was wel méér dan een week...

Peter van der Lugt, Nijkerk

Marieke Nelissen

Richard neemt mijn zorgen weg. Er is niets zo stressvol als de onzekerheid of je Mac wel goed door een update komt. Zeker als het je gereedschap is en je werk er voor een groot deel van afhangt! Dus als er een systeemupdate geïnstalleerd moet worden dan vraag ik Richard dat voor mij te doen. Zo weet ik zeker dat alles meteen getackeld is. Hij controleert of alle aangesloten hardware nog compatible is en dat alles naar behoren functioneert. Wat ik ook heel fijn vind is dat hij transparant werkt en dingen graag aan je uitlegt. Dat doet hij op een heldere manier. Je merkt dan echt dat er passie achterzit. Als hij klaar is dan weet ik dat mijn Mac weer geweldig draait. Dat vind ik echt een hele zorg minder!

Marieke Nelissen, Den Bosch

© 2023 Verbeterjemac  Mac Hulp in Den Bosch e.o.