Verbeterjemac Strippenkaart

Razendsnel antwoord op elke Apple-vraag (24/7)

4,9 114 beoordelingen

Strippenkaart Apple-hulp

Professioneel

antwoord

24/7

bereikbaar

12

maanden

PW

Richard is betrouwbaar, snel en heel secuur. En een goede helpdesk!

Puck Willaarts, Den Bosch

Kunstenaar

MW

Richard is snel paraat, deskundig en vriendelijk meedenkend.

Mieke van der Walle, Berlicum

Joyce van Lievenoogen
Al vele jaren kom ik met al mijn Apple-vragen en -apparaten bij Verbeterjemac. Richard reageert vlot, is altijd bereikbaar en legt mij in jip-en-janneketaal uit hoe ik zaken kan oplossen

Joyce van Lievenoogen, Den Bosch

Strippenkaart 10 strippen

Strippenkaart

Tien keer Apple-hulp gegarandeerd

Strippenkaart

Tien strippen = tien x Apple-hulp

Welke App kan ik het beste gebruiken om mijn Mac op te schonen?

Hoe kan ik Time Machine opnieuw instellen?

Waarom heb ik zo weinig vrije ruimte?

Apple-hulp strippenkaart

Jouw Mac-vragen snel opgelost

Ja, ik wil een strippenkaart

Slechts € 60

Nadat je aanvraag ontvangen is, krijg je van mij een factuur met betaallink.
Na betaling is je strippenkaart actief.

100% tevredenheid garantie

Ben je niet 100% tevreden? Dan zoeken we zo snel mogelijk samen naar een oplossing.

Richard Pijs emoji
100%

tevreden

garantie

Strippenkaart

Voel je vrij om elke Apple-vraag te stellen die je maar wilt

Mac problemen? Nu niet meer

Elk moment van de dag een opvangnet

Stel via e-mail een vraag aan mij. Ik reageer meteen met een professioneel antwoord. Zodat jij meteen weer verder kan. Ook na werktijden. Zo weet je dat je in nood altijd een professioneel opvangnet hebt voor je Apple-vragen.

strippenkaart

één vraag = één strip

Op elke vraag krijg je van mij een goed onderbouwd antwoord. 

Één (korte) vraag = één strip = vijf minuten van mijn tijd = qua kosten één kop koffie voor mij (zodat ik met topsnelheid kan antwoorden).

Strippenkaart 10 strippen

Tien strippen voor een scherpe prijs

Je koopt een strippenkaart met tien strippen voor slechts

€ 60

excl. btw

De strippenkaart is twaalf maanden geldig

30 jaar ervaring

Veel gestelde vragen

Hoe krijg ik een strippenkaart?

Vul bovenstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk van mij een factuur voor de strippenkaart van € 60 (excl. btw). Deze factuur ontvang je per mail. (Op de factuur staat een rode betaalknop waardoor je gemakkelijk kan betalen met elke bank in Nederland.) Gemak dient de mens.

Ik zie meteen dat je betaald hebt (via de notificaties van mijn bank) en zal je meteen de (nog lege) strippenkaart opsturen naar je e-mailadres. Vanaf dan mag je me een jaar lang, tien korte vragen stellen. Net zolang totdat de strippenkaart vol is.

Mijn bedrijfsgegevens op de factuur

Je ontvangt van mij de factuur met de gegevens uit het aanvraagformulier. Naam + e-mailadres staan dus altijd op je factuur. Wil je meer gegevens vermeld hebben? Geen probleem, stuur me meteen een mailtje, dan maak ik dat snel in orde voor je.

Ten minste houdbaar tot

De strippenkaart is 1 jaar geldig. 

De strippenkaart gaat in op de datum van de factuur. De houdbaarheidsdatum van de strippenkaart staat altijd vermeld op de strippenkaart die je gaandeweg altijd per mail krijgt opgestuurd.

Na elk antwoord ontvang je de bijgewerkte strippenkaart als PDF in je mail. Zodat je deze gemakkelijk kan bekijken.

Reviews

Marieke Nelissen
Richard neemt mijn zorgen weg. Er is niets zo stressvol als de onzekerheid of je Mac wel goed door een update komt. Zeker als het je gereedschap is en je werk er voor een groot deel van afhangt! Dus als er een systeemupdate geïnstalleerd moet worden dan vraag ik Richard dat voor mij te doen. Zo weet ik zeker dat alles meteen getackeld is. Hij controleert of alle aangesloten hardware nog compatible is en dat alles naar behoren functioneert. Wat ik ook heel fijn vind is dat hij transparant werkt en dingen graag aan je uitlegt. Dat doet hij op een heldere manier. Je merkt dan echt dat er passie achterzit. Als hij klaar is dan weet ik dat mijn Mac weer geweldig draait. Dat vind ik echt een hele zorg minder!

Marieke Nelissen, Den Bosch

Cynthia Halewijn

Richard is de Mac Expert die je iedereen toewenst! Via Google bij hem terechtgekomen en na een tijdje zijn waardevolle Mac-tips in mijn inbox gekregen te hebben had ik er alle vertrouwen in dat hij me kon helpen mijn Mac weer helemaal up to date te krijgen, op te schonen én een veilige oplossing te vinden voor mijn enorme fotobestand! Dit heeft hij meer dan perfect gedaan! Ook heeft hij een paar oude computers compleet leeg gemaakt zodat ik ze met een gerust hart weg kon doen. Hij reageert super snel op iedere vraag en legt geduldig alles nog eens uit als je het niet meteen begrijpt😉. Ook nog super fijne tips gekregen over de mogelijkheid om foto's op een specifieke manier te printen, echt heel, heel blij! Mijn Mac werkt weer top en is heerlijk opgeruimd! Een aanrader! Heel veel dank Richard!

Cynthia Halewijn, Sint-Michielsgestel

© 2024 Verbeterjemac  Mac Hulp in Den Bosch e.o.