Over mij

Richard Pijs @ Work met 3 iMacs op de achtergrond. Powerrrrrr

Richard Pijs

Mac expert & Apple Teacher

Hallo, ik ben Richard Pijs. Grafisch ontwerper, Mac Expert en Apple Teacher. 
In 1996 kocht ik als Kunstacademie-student van mijn spaarcenten mijn eerste Mac Performa 6300 en sindsdien koop ik alles met een appeltje erop. 
Ik ben een echte Apple-addict & Mac-nerd. Ik doe niets liever dan werken met en aan Macs. Steeds meer mensen uit mijn netwerk kloppen bij mij aan voor onderhoud en het verbeteren van hun Mac.
Daarom besloot ik in de zomer van 2015 Verbeterjemac op te richten. Ik vind mensen helpen met hun Mac superleuk. Dus heb jij ook een vraag? Ik help je graag!
Richard met hello poster
werkruimte

Meer dan 30 jaar ervaring

Richard heeft 30 jaar ervaring met Apple Macintosh computers. Hij is Mac Expert & Apple Teacher en weet precies waar de instellingen zitten om de antwoorden te geven op je vragen.
Apple Teacher badge
Ik hou mijn mail scherp in de gaten en ik reageer altijd

Mac problemen of vragen?
Verbeterjemac helpt snel

30 jaar ervaring
Mac Expert
Secuur onderhoud
in 1 dag klaar

Gratis e-book

Een must read voor elke Mac-gebruiker

  • Beter macOS waardevolle tips hoe jij je Mac optimaal kan instellen
  • Ietsje sneller met twee verborgen instellingen
  • Sneller opstarten lees hoe jouw Mac sneller klaar is na het opstarten

Wat een superservice van Verbeterjemac; het vervangen van de accu en het opschonen van de Macbook Pro was in één dag gepiept voor een hele schappelijke prijs. Het is altijd een 'dingetje' om je kostbare apparaat in te leveren, maar dit voelde echt goed en veilig. Heel tevreden over.
Janneke Hermans
marketing manager

Je Apple computer efficiënter maken? Vraag het Verbeterjemac. Goed advies, accurate service en een snelle Macbook Pro als resultaat.
Ruud van Eeten
adviseur culturele en sociale sector

Mijn MacBook Air liep volledig vast na het installeren van Catalina. Ik vreesde dat dit de aanschaf van een nieuwe laptop zou betekenen. De zaak waar de MacBook was aangeschaft, gaf niet thuis....Richard heeft het probleem naar volle tevredenheid opgelost. Ook de interne opslag is verdubbeld om toekomstige problemen voor te zijn. Verder is de nazorg super. Waar worden op vrijdagavond je computervragen direct persoonlijk beantwoord?
Francis Witmer
proces manager

Gratis tips


Volg me op instagram voor waanzinnige Mac-tips
© 2015 - 2021 Verbeterjemac  Mac Hulp in Den Bosch e.o.