Over mij

Richard Pijs Mac expert

Richard Pijs

Mac expert & Apple Teacher

Richard Pijs leest elke dag de laatste Apple-nieuwtjes en vertelt zijn fans er enthousiast over met een wekelijkse mail. Hij krijgt veel complimenten over de leerzame inhoud. Soms helpt het bedrijven en zzp'ers om dataverlies of vastlopers voor te zijn.


Richard was 12 jaar toen hij naar de grafische school ging en sindsdien is hij het pad als grafisch ontwerper blijven volgen. Grafisch Lyceum volgde waarna dienstplicht en kunstacademie in Den Bosch. In 2000 richtte hij ontwerpstudio FoURPAcK ontwerpers op met 3 vrienden. Richard wist al snel meer dan gemiddeld van de Mac en velen wisten Richard te vinden voor Mac oplossingen. De stap was daarom logisch dat uit de inmiddels rijk vergaarde Mac-kennis een nieuw bedrijf kon ontstaan. Verbeterjemac was opgericht in 2015. And Still Going Strong.

Richard met hello poster
werkruimte

Meer dan 30 jaar ervaring

Richard heeft 30 jaar ervaring met Apple Macintosh computers. Hij is Mac Expert & Apple Teacher en weet precies waar de instellingen zitten om de antwoorden te geven op je vragen.
Apple Teacher badge
Ik hou mijn mail scherp in de gaten en ik reageer altijd

Mac problemen of vragen?
Verbeterjemac helpt snel

janneke hermans

Wat een superservice van Verbeterjemac; het vervangen van de accu en het opschonen van de Macbook Pro was in één dag gepiept voor een hele schappelijke prijs. Het is altijd een 'dingetje' om je kostbare apparaat in te leveren, maar dit voelde echt goed en veilig. Heel tevreden over.
Janneke Hermans
marketing manager
Ruud van Eeten

Je Apple computer efficiënter maken? Vraag het Verbeterjemac. Goed advies, accurate service en een snelle Macbook Pro als resultaat.
Ruud van Eeten
adviseur culturele en sociale sector

Mijn MacBook Air liep volledig vast na het installeren van Catalina. Ik vreesde dat dit de aanschaf van een nieuwe laptop zou betekenen. De zaak waar de MacBook was aangeschaft, gaf niet thuis....

Richard heeft het probleem naar volle tevredenheid opgelost. Ook de interne opslag is verdubbeld om toekomstige problemen voor te zijn. Verder is de nazorg super. Waar worden op vrijdagavond je computervragen direct persoonlijk beantwoord?
Francis Witmer
proces manager

Gratis tips


Volg me op instagram voor waanzinnige Mac-tips
© 2015 - 2023 Verbeterjemac  Mac Hulp in Den Bosch e.o.