Verbeter

je Mac,net als

Geholpen door → Richard Pijs
VIP

Mac mini installatie

Verbeter je Mac, net als Jeroen Ketelaars, Boxtel

Jeroen (clicvisuals.nl) met zijn nieuwe Mac mini

Verbeter je Mac, net als Jeroen

Jeroen Ketelaars, de man achter Clic Visuals Reclame in Boxtel, was toe aan meer snelheid in zijn werkomgeving op zijn vertrouwde 'oude' iMac. Hij belde mij op met de vraag of ik zijn iMac kon upgraden. Na uitvoerig overleg besloten we om een splinternieuwe Mac aan te schaffen die jarenlang mee kan gaan. Er was echter één voorwaarde: het moest binnen een week geregeld zijn. Jeroen had namelijk een grote klus op de planning staan en wilde zonder enige haperingen kunnen doorwerken vlak voor de kerst.


Binnen één dag

Gelukkig kon ik zijn iMac binnen één dag handmatig overzetten naar zijn nieuwe Mac Mini M2 Pro. Tot Jeroens verbazing bleven er zelfs meerdere GB's over, waardoor hij een ontzettend opgeschoonde harde schijf overhield.


Data met de hand overgezet

Mail, Adobe Creative Cloud, Microsoft 365, klantenmappen en lettertypen zijn succesvol overgezet en de systeeminstellingen zijn aangescherpt voor optimale veiligheid en snelheid.

Jeroen blij, ik blij

Jeroen Ketelaars

Ik ben erg tevreden over de Mac-migratie die Richard heeft uitgevoerd van mijn oude iMac naar een nieuwe Mac mini M2 Pro. Veel dingen gaan nu aanzienlijk sneller dan voorheen en er is veel opslagruimte vrijgekomen.

Kort na de migratie was het even zoeken naar de juiste instellingen, voorkeuren en dergelijke, maar dit is helemaal goed gekomen, mede door nuttige tips en goede nazorg van Richard.

Het is prettig om iemand te hebben die al mijn Apple-vragen kan beantwoorden.


Veel beter

Wil je ook blij gemaakt worden met je Mac? Maak dan een afspraak

Groet, Richard Pijs

Mac Expert & Apple Teacher

Richard Pijs

Over Verbeterjemac

Ha, ik ben Richard

Ik help je om meer plezier uit je Mac te halen. Dat doe ik op vier verschillende manieren:

1. Kom langs (op de Gruyter Fabriek) 
2. Koop een strippenkaart (voor kleine vragen)
3. Bestel een Meekijksessie (dan hoef je de deur niet uit)
4. Vraag of ik op huis- of kantoorbezoek kom (Den Bosch en omstreken) 

Je kunt bij mij ook terecht voor een APK van je Mac, zodat-ie weer zo goed als nieuw wordt. Want je wil dat je Mac, die waardevolle documenten bevat, zo goed mogelijk blijft functioneren.

Meer over mij