Verbeter

je Mac,net als

Geholpen door → Richard Pijs
VIP

Koopadvies en overzetten

Verbeter je Mac net als Dorien Haselen, Den Bosch

Dorien met haar gloednieuwe MacBook Pro

Verbeter je Mac, net als Dorien

Vandaag wil ik graag het verhaal van Dorien met jullie delen. Dorien besloot om bij mij koopadvies in te winnen voordat ze haar nieuwe laptop aanschafte. En dat bleek een verstandige keuze te zijn! Samen hebben we gekeken naar haar wensen en behoeften, en zo kwamen we uit op de perfecte MacBook voor haar.

Koopadvies nieuwe Mac 

Een van de belangrijkste aspecten waar we naar hebben gekeken, was het geheugen en de harde schijf. Ook hebben we gekeken naar andere specificaties die aansloten bij Dorien's behoeften. Het resultaat was een laptop die helemaal op maat gemaakt was voor haar.

Maar daar bleef het niet bij. Nadat Dorien haar nieuwe MacBook in huis had, kwam ze bij mij langs om alles in te stellen. Maar dat was nog niet alles. Ze had namelijk nog twee oude iMacs staan, die ze graag wilde wegdoen. Maar voordat ze deze naar de milieustraat kon brengen, moest alle data worden overgezet naar haar nieuwe laptop.

Van twee iMacs naar één MacBook Pro

Ik heb Dorien geholpen om alle belangrijke bestanden en gegevens over te zetten naar haar nieuwe MacBook. Zo kon ze met een gerust hart afscheid nemen van haar iMacs, wetende dat alle belangrijke informatie veilig was gesteld.

Overzetten van data
Ik vind het belangrijk om klanten niet alleen op weg te helpen met het vinden van de juiste apparatuur, maar ook om ze te ondersteunen in het proces daarna. Het overzetten van data kan soms ingewikkeld en tijdrovend zijn, en ik help graag om dit zo makkelijk mogelijk te maken voor mijn klanten.

Voor Dorien was deze service een enorme opluchting. Ze hoefde zich geen zorgen te maken over het behouden van belangrijke bestanden en kon zich volledig richten op haar nieuwe laptop. En het feit dat ze haar oude apparaten op een milieuvriendelijke manier kon afvoeren, was natuurlijk mooi meegenomen.

Geen zorgen bij de overstap
Ik ben blij dat ik Dorien heb kunnen helpen dat ze tevreden is met haar nieuwe MacBook en de service die ik haar geboden heb. Het geeft mij een voldaan gevoel om klanten zoals Dorien te kunnen ontzorgen en hen de juiste begeleiding te bieden bij hun aankoop en het overstappen naar nieuwe apparatuur.

Fotobibliotheken samenvoegen

Fotobibliotheken samenvoegen

Mac-hulp geef ik heel graag

Het verhaal van Dorien is slechts een voorbeeld van de vele klanten die ik dagelijks help. Het is mijn passie om mensen te helpen bij het maken van de juiste keuze en hen te ondersteunen bij het gebruik van hun apparatuur. Of het nu gaat om het overzetten van data, het installeren van programma's of het oplossen van technische problemen, ik sta altijd voor mijn klanten klaar.

Mijn expertise en kennis
En het is niet alleen mijn expertise en kennis die ik inzet, maar ook mijn persoonlijke betrokkenheid. Ik vind het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met mijn klanten, zodat ze zich op hun gemak voelen om bij mij aan te kloppen met hun vragen en problemen.

Succes verzekerd
Het verhaal van Dorien is een van de vele succesverhalen die ik kan vertellen. Ik ben dankbaar dat ik mensen zoals haar kan helpen en bij kan dragen aan hun tevredenheid en gebruiksgemak van hun apparatuur. En ik kijk ernaar uit om nog veel meer klanten te kunnen helpen in de toekomst.

Welkom Dorien

Het welkomstscherm voor Dorien

iMacs leegmaken

Twee iMacs overzetten naar externe harde schijf

Dubbele bestanden op de Mac uitzoeken met Gemini 2

Dubbele bestanden op de Mac uitzoeken met Gemini 2

Mac-hulp Den Bosch

Doriens spulletjes liggen klaar om opgehaald te worden.

Veel beter

Wil je ook blij gemaakt worden met je Mac? Maak dan een afspraak

Groet, Richard Pijs

Mac Expert & Apple Teacher

vijf sterren

Dorien Haselen

Ik ben zeer tevreden over de professionele hulp die ik heb ontvangen van Richard. Het is voor mij erg belangrijk dat mijn privacy gewaarborgd wordt en Richard heeft mij hierin gerustgesteld. Hij gaf mij zelfs enkele handige tips om mijn privacy nog verder te verbeteren. Ik voelde me echt gehoord en begrepen tijdens het hele proces. Ik kan Richard dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar deskundige hulp voor zijn Mac. Je privacy is veilig bij Verbeterjemac, daar kun je van op aan.

Dorien van Haselen - Koolen, Den Bosch

Richard Pijs

Over Verbeterjemac

Ha, ik ben Richard

Ik help je om meer plezier uit je Mac te halen. Dat doe ik op vier verschillende manieren:

1. Kom langs (op de Gruyter Fabriek) 
2. Koop een strippenkaart (voor kleine vragen)
3. Bestel een Meekijksessie (dan hoef je de deur niet uit)
4. Vraag of ik op huis- of kantoorbezoek kom (Den Bosch en omstreken) 

Je kunt bij mij ook terecht voor een APK van je Mac, zodat-ie weer zo goed als nieuw wordt. Want je wil dat je Mac, die waardevolle documenten bevat, zo goed mogelijk blijft functioneren.

Meer over mij