Magic trackpad verbinding verbroken | verbeterjemac

Trackpad verbinding verbroken op je Mac

Richard Pijs — Mac Expert & Apple Teacher

Magic trackpad verbinding verbroken met je Mac? Even resetten en je kan weer verder. 

De verbinding herstellen kan soms hardnekkig gaan. Het wil soms helpen om je bluetooth helemaal uit te zetten en weer aan te zetten. Of de trackpad uit de lijst te halen in je bluetooth-voorkeuren. 

💡Je bluetooth-voorkeuren kan je bereiken via het Apple-menu  > Systeemvoorkeuren > Bluetooth.

Mocht het herstellen van de verbinding echt niet gaan dan moet je de trackpad echt helemaal uit je voorkeuren halen door 'm te verwijderen alsof ie nooit verbonden is geweest. Hoe je dat doet zie je in bovenstaande video.

Trackpad verbinding verbroken

Trackpad resetten

Als de verbinding van je Magic trackpad verbroken is, kan je deze herstellen via de Bluetooth-instellingen. Soms is dit hardnekkig op te lossen en moet je de koppeling helemaal resetten, zoals in bovenstaande video is te zien. Mocht dat zelfs niet werken. Probeer dan je trackpad te koppelen via de lightning-kabel [ook wel bekend als het oplaadkabeltje]. Hiermee herstel je automatisch de koppeling van je trackpad en je Mac. 

Succes!

Trackpad verbinding verbroken

​Tips in je mailbox

Ik hoop dat je iets aan deze tip hebt gehad. Ik ben dol op tips uitdelen. Volgende maand schrijf ik weer een nieuwe Mac-tip. Wil jij ze in je mailbox ontvangen? Meld je aan.

​Iedere iedere week
een super waardevolle
Mac-tip op Facebook

​Iedere iedere week
een super waardevolle
Mac-tip op Instagram

Richard heeft 30 jaar ervaring met Apple Macintosh computers en is gek op films