Verbeter

je Mac,
net als

Geholpen door → Richard Pijs
VIP

Voelde een beetje vreemd om alles achter te laten, echter: prettig telefoongesprek, een duidelijke uitleg en een open ontvangst, maken alles makkelijker.

TESTIMONIAL

Roland: Ik heb een Macbook Pro met 32-bits software en 64-bits, een Antivirus-programma dat niet meer te activeren is en veel software die ik niet kan verwijderen.

Kortom: tijd voor een grote opschoning van de machine. Dit alles begon met het vinden van Adware. Naar aanleiding van een vriendin, die goede ervaringen had met Richard, gebeld en afspraak gemaakt.

Als voorbereiding alle documenten op een externe harde schijf geplaatst en tevens aangeleverd om samen met de computer te laten
scannen op virussen of andere ongeregeldheden. Ik had bedacht dat na de scan, dan alles weer gebruikt worden ook in combinatie met andere systemen.

Voelde een beetje vreemd om alles achter te laten, echter: getipt door enthousiaste vriendin, prettig telefoongesprek, een duidelijke uitleg en een open ontvangst, maken alles makkelijker.

Anderhalf uur later gaat de telefoon: hij is klaar, alles is gelukt. In de tussenliggende tijd heeft Richard een schone installatie uitgevoerd en
de externe harddisks gescand. Dit heeft vervolgens weer geresulteerd in een snel opstartend en fris werkend systeem.

Fijn, echt iemand die doet wat hij zegt. Kortom, goed bevallen en aan te bevelen.

Dus bij deze Richard bedankt!

Met vriendelijke groet,
Roland van Wanrooij
Driebergen

MacBook Pro gewist

Verbeter je Mac net als Roland

De Mac van Roland liep niet meer lekker. 

Dus hebben we een afspraak gemaakt. Roland vroeg aan mij of ik zijn hele MacBook kon wissen en er een schoon macOS op kon zetten. Helemaal vanaf de grond af opnieuw inrichten.

Reden: zijn zoontje kreeg zijn laptop en hij had er mogelijk rommel op geïnstalleerd waarna de Mac niet meer aan kon worden gezet. Paniek. Zwart beeld. Niets deed het meer.

Langskomen

Ook mocht ik een usb-stick en een externe harde schijf scannen op virussen om er zeker van te zijn dat er nergens een virus opstaat en straks opnieuw zijn MacBook kon infecteren. 

Gelukkig waren er geen virussen gevonden en kon Roland met een gerust hart naar huis met een frisse MacBook Pro.

Ik heb ook nog even de batterij nagekeken maar die was nog goed. Een fijne meevaller, want Roland dacht dat ie aan vervanging toe was.

Roland blij, ik blij 😀 

En jij?

Wil jij ook blij gemaakt worden? 🎉
Stuur me gerust een mailtje

Groet, Richard Pijs

Mac Expert & Apple Teacher

Richard Pijs

Over Verbeterjemac

Ha, ik ben Richard Ik help je om meer plezier uit je Mac te halen. Dat doe ik op vier verschillende manieren:

1. Komt langs (op de Gruyter Fabriek) 
2. Koop een strippenkaart (voor kleine vragen)
3. Bestel een Meekijksessie (dan hoef je de deur niet uit)
4. Vraag of ik op huis- of kantoorbezoek kom (Den Bosch en omstreken) 

Je kunt bij mij ook terecht voor een APK van je Mac, zodat-ie weer zo goed als nieuw wordt. Want je wil dat je Mac, die waardevolle documenten bevat, zo goed mogelijk blijft functioneren.

Meer over mij

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}