Verbeter

je Mac,
net als

Geholpen door → Richard Pijs
VIP

iMac updaten

Verbeter je Mac net als Hans Piso, Nijkerk

Oude iMac updaten naar gloednieuw macOS van Hans (Nijkerk)

Oude Mac nieuw macOS

Hans heeft een Mac uit 2013 met Mac OS X Sierra. Helaas deden bepaalde websites het niet meer goed in Safari. Zoals internetbankieren. Bovendien vond Hans het ook tijd om zijn Mac eens op te laten schonen. Hij ging op zoek op Google en vond Verbeterjemac als persoonlijke Mac-hulp waar hij een beter gevoel bij had dan die bedrijven waar je een nummertje bent. Een autoritje waard. Nijkerk, Den Bosch was een feit. Hans bracht zijn iMac in de ochtend en einde dag reed Hans naar huis met een opgeknapte Mac.

macOS High Sierra installeren

Stap 1: van macOS High Sierra installeren

macOS Mojave installeren

Stap 2: macOS Mojave installeren

Stapje voor stapje

Het updaten van een heel oud macOS naar drie versies hoger is een secuur klusje. Vaak gaat het mis met het configureren van de interne opslagstructuur HFS+ naar APFS.

Vandaar dat Richard de iMac van Hans stapje voor stapje heeft geupdate. Eerst macOS High Sierra, dan macOS Mojave en tenslotte macOS Catalina.

Mac Onderhoud

Nadat de hele interne schijf was geconverteerd naar APFS zijn alle bestanden nagekeken en verbeterd middels Mac Onderhoud. Hans' iMac loopt weer als een zonnetje.

Hans blij, ik blij.

Stap 2 ging mis, maar is inmiddels opgelost

Klaar! Inclusief rapport op een A4'tje

TESTIMONIAL

Mijn 9 jaar oude iMac was hoognodig toe aan een upgrade en een flinke opschoon-beurt. Maar waar ga je dat laten doen? Ik wil weten wie er aan mijn Mac werkt en 1-op-1 contact met deze persoon.

Met zoeken op internet kwam ik op de site van Verbeterjemac. De lay-out van de site en beschrijvingen op de website spraken me direct aan, reviews waren ook goed.

E-mail contact maken is voor mij altijd een eerste graadmeter. Als ik 3 dagen moet wachten op antwoord weet ik genoeg. Maar daar is bij Verbeterjemac geen sprake van. Richard, de eigenaar, reageert dezelfde dag. En met een heel duidelijk verhaal. Wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden, evt. gevolgen, risico's en kostenoverzicht. Mijn gevoel van vertrouwen werd bevestigd en de afspraak werd gemaakt.

Richard werkt op afspraak en dat leidde tot mijn geval dat ik de Mac om 11.00 's ochtends kon brengen waar we de werkzaamheden nog even doorgesproken hebben en 's middags om 16.00 weer kon ophalen.

Uitgerust met het maximaal haalbare besturingssysteem macOS Catalina i.v.m. de leeftijd van de iMac en volledig opgeschoond.

De iMac loopt weer als een zonnetje!

Ik heb bij Verbeterjemac in de persoon van Richard gevonden dat wat ik zocht: betrouwbaarheid, deskundigheid en topservice. Ik moet er een uurtje voor rijden, maar dat heb ik er graag voor over.

H. Piso, Nijkerk

De beste Mac voor jou

Wil jij advies voor de beste Mac voor je werkplek? Neem contact met me op! Of lees mijn koopgids door ›

Groet, Richard Pijs

Mac Expert & Apple Teacher

Richard Pijs

Over Verbeterjemac

Ha, ik ben Richard Ik help je om meer plezier uit je Mac te halen. Dat doe ik op vier verschillende manieren:

1. Komt langs (op de Gruyter Fabriek) 
2. Koop een strippenkaart (voor kleine vragen)
3. Bestel een Meekijksessie (dan hoef je de deur niet uit)
4. Vraag of ik op huis- of kantoorbezoek kom (Den Bosch en omstreken) 

Je kunt bij mij ook terecht voor een APK van je Mac, zodat-ie weer zo goed als nieuw wordt. Want je wil dat je Mac, die waardevolle documenten bevat, zo goed mogelijk blijft functioneren.

Meer over mij

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}