Leestijd min.

In Apple Mail zit een handige functie verstopt.

Tegenwoordig kan je rechtstreeks in Apple Mail je afbeeldingen bewerken. Heel handig als je een afbeelding wilt sturen en daarop iets wilt aanwijzen. Zie hierboven in mijn video hoe je dat doet.

De video laat zien hoe je met markering in Mail hele handige dingen kunt doen!

 

Afbeelding in Mail bewerken

Afbeelding rechtstreeks bewerken in Mail

Plaats een afbeelding in je Mailbericht. Ga nu met je aanwijzer over je afbeelding heen! Dan pas zie je een klein driehoekje in de rechter bovenhoek.

Daar klik je op. Kies ‘Markering‘. Je kunt nu rechtstreeks in Mail de afbeelding bewerken. Super handig!

 

Snelheid winst

Vroeger moest je dit doen in de App Voorvertoning. Maar dat hoeft nu dus niet meer. Je kan rechtstreeks in Mail je afbeelding voorzien van tekst, cirkels en pijlen.

En dat is niet alleen handig. Je wint er ook veel tijd mee.

 

Abonneer je op
Mac-tips & advies

Ik hoop dat je iets aan bovenstaande Mac-tip hebt gehad.

Volgende maand schrijf ik weer een nieuwe Mac-tip soms met belangrijk advies. Daarom adviseer ik om je te abonneren, zodat je via e-mail een seintje krijgt dat er een nieuw advies voor je klaarstaat.

Over mij

Richard Pijs

Social

Richard is eigenaar van Studio PAKK grafisch ontwerpstudio en is Mac Expert en Apple Teacher. Sinds 1986 kwam hij in aanraking met Apple op de grafische school en sindsdien groeit zijn kennis over alle mogelijke Apple producten. Hij besloot in de zomer van 2015 Verbeterjemac op te richten om meer mensen te helpen, dan uit zijn eigen netwerk. Richard is groot filmfan en kijkt wekelijks films op zijn beamer thuis. Meer ›


Meer Mac-tips

Abonneer op de laatste Mac-adviezen

Mis nooit meer een belangrijke Mac-tip