WeTransfer voor iPhone

Leestijd min.

Snelle Tip

Geschatte tijd: 20 sec.

WeTransfer voor iPhone

WeTransfer voor iPhone

WeTransfer voor iPhone is al een tijdje uit. Wist je nog niet van het bestaan? Dan moet je deze App echt even installeren. Met WeTransfer op je iPhone kan je super makkelijk foto's en video's uit je iPhone doorsturen naar iemand anders.

WeTransfer voor iPhone stuurt alle media in volledige grootte door. Dat vind ik ontzettend prettig. Want via WhatsApp of iCloud-fotodeling gebeurt dat niet.

Klein nadeeltje

Let er op dat je op een wifi-netwerk zit. Want het doorsturen van foto’s [en vooral video’s] kan flink in de MB’s lopen en dat gaat ten koste van je bundel.

WeTransfer voor iPhone verstuurt je foto's op originele grootte. In tegenstelling tot WhatsApp.

Klik om te Tweeten
WeTransfer voor iPhone

WeTransfer voor iPhone

​GRATIS download

WeTransfer voor Mac

WeTransfer is nu ook verkrijgbaar als losse App voor de Mac. Deze nestelt zich in de menubalk en is extra handig voor mensen die hier veel gebruik van maken. Je sleept simpelweg elk bestand - tot maximaal 2GB - op het App-icoontje in je menubalk. Als WeTransfer klaar is kopieer je de link uit het menuvenster en stuur je die door per e-mail.

Download WeTransfer voor de Mac in de Mac App Store - gratis.

Klein nadeeltje

Je ontvangt geen downloadbevestiging per mail. Terwijl dat juist zo'n handige service is. Dus gebruik ik het voorlopig nog via het web. Want het is fijn te weten als iemand jouw bestand heeft gedownload.

De ontvanger moet binnen 7 dagen het bestand downloaden. Daarna wordt het verwijderd op de servers van WeTransfer (tenzij je een plus abonnement hebt).

TIP: Mocht je binnen deze periode nog geen downloadbevestiging hebben gehad dan kan je altijd de ontvanger even porren (door zelf een herinnering te sturen per mail).

Iets gehad aan deze tip? Deel ’m met anderen:


Ik wil een snelle Mac

Wil jij weer een snelle Mac? Met betere prestaties? Druk dan op de knop hieronder om, via e-mail, een afspraak te maken.

Wat is Mac Onderhoud?

Mac onderhoud Den Bosch - Geheugen inbouwen Den Bosch
Mac onderhoud Den Bosch - iMac Den Bosch
Mac onderhoud Den Bosch - Geheugen inbouwen Den Bosch
Mac onderhoud Den Bosch - Geheugen inbouwen Den Bosch

Meer snelle tips:

__CONFIG_posts_list__{"title":"","thumbnails":"on","no_posts":"2","filter":"recent","category":"17"}__CONFIG_posts_list__

Abonneer je op
Mac-tips & advies

Ik hoop dat je iets aan bovenstaande Mac-tip hebt gehad.

Volgende maand schrijf ik weer een nieuwe Mac-tip soms met belangrijk advies. Daarom adviseer ik om je te abonneren, zodat je via e-mail een seintje krijgt dat er een nieuw advies voor je klaarstaat.

Over mij

Richard Pijs

Social

Richard is eigenaar van Studio PAKK grafisch ontwerpstudio en is Mac Expert en Apple Teacher. Sinds 1986 kwam hij in aanraking met Apple op de grafische school en sindsdien groeit zijn kennis over alle mogelijke Apple producten. Hij besloot in de zomer van 2015 Verbeterjemac op te richten om meer mensen te helpen, dan uit zijn eigen netwerk. Richard is groot filmfan en kijkt wekelijks films op zijn beamer thuis. Meer ›


Meer Mac-tips

Abonneer op de laatste Mac-adviezen

Mis nooit meer een belangrijke Mac-tip