VPN op je iPhone

Leestijd min.

​VPN op je iPhone + Gratis e-book 10 iPhone tips

TIP1

Openbare wifi is nooit veilig. Daarom adviseer ik om je internetverbinding veilig te laten lopen via een VPN app. Ik heb er 4 getest. Ook handig als je een Mac hebt, want je koopt 1x een VPN voor 6 apparaten tegelijk.

VPN op je iPhone: Veilig internetten

Openbare wifi-netwerken kunnen gevaarlijk zijn omdat jouw waardevolle gegevens ongemerkt kunnen worden ingezien door kwaadwillenden. Tenzij je veilig de verbinding maakt. Dit doe je met een VPN App.

VPN staat voor Virtual Private Network, maar die betekenis mag je snel weer vergeten. Een VPN-verbinding is een beveiligde verbinding tussen jouw apparaat [je iPhone] en het [openbare] internet. Deze versleutelde verbinding komt tot stand door al jouw gegevens die ‘door de lucht gaan’ te versleutelen. Super veilig dus.

Met VPN op je iPhone kan niemand de gegevens inzien die tussen jou en het internet heen en weer gaan. Al je wachtwoorden blijven dus onleesbaar voor kwaadwillenden.

Hieronder staat de ​App NORD VPN voor je klaar. Wil je meer weten over de installatie of over dit programma lees dan mijn artikel VPN welke is de beste?

​Nord VPN

VPN voor je iPhone

download in de Mac App Store

Vind jij veilig internet ook belangrijk? Deel dit met anderen. Waardeer ik zeer.

Over mij

Richard Pijs, Mac expert | Mac hulp den bosch

Richard heeft meer dan 25 jaar ervaring met Apple Macintosh computers, hij is gek op films, gadgets, is Mac addict van het eerste uur en een ongelooflijke Mac nerd.

Richard Pijs is eigenaar van grafisch ontwerpstudio FoURPAcK ontwerpers, Mac expert en Apple Teacher. Sinds 1992 koopt hij alles wat los en vast zit van Apple en weet er heel veel van. Steeds meer mensen uit zijn netwerk klopten bij hem aan voor onderhoud en het verbeteren van hun Mac. Daarom besloot hij in de zomer van 2015 verbeterjemac op te richten.

Hij heeft het sindsdien enorm druk met het maken van Macs. Het is niet aan te slepen hoeveel mensen een trage Mac blijken te hebben. Hij is daarom ook enorm blij en extra gemotiveerd om nog beter te worden en geeft sinds kort daarom ook verschillende masterclasses.

Nu kan iedereen bij hem terecht voor een onderhoudsbeurt van de mooiste computer die er is, de Mac!

Abonneer je op
Mac-tips & advies

Ik hoop dat je iets aan bovenstaande Mac-tip hebt gehad.

Volgende maand schrijf ik weer een nieuwe Mac-tip soms met belangrijk advies. Daarom adviseer ik om je te abonneren, zodat je via e-mail een seintje krijgt dat er een nieuw advies voor je klaarstaat.

Over mij

Richard Pijs

Social

Richard is eigenaar van Studio PAKK grafisch ontwerpstudio en is Mac Expert en Apple Teacher. Sinds 1986 kwam hij in aanraking met Apple op de grafische school en sindsdien groeit zijn kennis over alle mogelijke Apple producten. Hij besloot in de zomer van 2015 Verbeterjemac op te richten om meer mensen te helpen, dan uit zijn eigen netwerk. Richard is groot filmfan en kijkt wekelijks films op zijn beamer thuis. Meer ›


Meer Mac-tips

Abonneer op de laatste Mac-adviezen

Mis nooit meer een belangrijke Mac-tip