Leestijd: minuten | Gepubliceerd op 01-07-2015 | update op 12-03-2021, 15:37 uur

MacBook Pro Target modus

Harddisk als nieuw

Hier zie je hoe ik de interne harde schijf van Irma heb gemaakt. Door mijn Mac te verbinden met een thunderbolt-kabel kan ik haar schijf mounten op mijn bureaublad. Daarna kan ik met bekroonde software haar schijf nakijken, controleren en herstellen.

Als dit goed gebeurt merk je dat meteen in de snelheid van je Mac. Bestanden openen veel sneller. De totale werkervaring op je Mac voelt sneller en soepeler aan.

Photoshop sneller

Irma zegt zelfs dat haar strandbal is verdwenen en dat Photoshop het weer lekker snel doet. Dat laatste komt ook omdat ik naast deze methode veel programmavoorkeuren beter heb afgesteld en systeemonderhoud heb gepleegd.

Ik vind het fijn dat ze tevreden is.

 


Als jij ook wilt dat ik jouw Mac verbeter, maak dan een afspraak.

Maak afspraak

Over mij

Richard Pijs

Richard is Mac Expert en Apple Teacher. Sinds 1986 werkt hij met Apple Macintosh Computers.

Met zijn inmiddels 30 jaar ervaring en waanzinnig grote kennis wijst hij jou de weg in de wereld van Apple.

Meer dan 400 klanten heeft hij ondertussen geholpen. Voor Mac-hulp ben je hier aan het goede adres.

Mac-tips