Dit vinden anderen van Verbeterjemac

Koopadvies

Ik ben zeer tevreden over de professionele hulp die ik heb ontvangen van Richard. Het is voor mij erg belangrijk dat mijn privacy gewaarborgd wordt en Richard heeft mij hierin gerustgesteld. Hij gaf mij zelfs enkele handige tips om mijn privacy nog verder te verbeteren. Ik voelde me echt gehoord en begrepen tijdens het hele proces. Ik kan Richard dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar deskundige hulp voor zijn Mac. Je privacy is veilig bij Verbeterjemac, daar kun je van op aan.

Dorien van Haselen

Mac Onderhoud

Ik was zo blij dat ik Richard heb gevonden om mijn MacBook een "clean up" te geven! Hij heeft het een en ander opgeschoond, virussen verwijderd (ik had blijkbaar drie malware-apps geïnstalleerd) en dingen rechtgezet - en nu werkt mijn MacBook weer helemaal top! Bedankt Richard ook voor de goede service! 🙌

John Sluijter

Virus verwijderd

Via een vriend die Richard altijd inhuurt om problemen aan zijn Mac op te lossen, ben ik bij hem gekomen omdat ik een vreemd virus ontdekte toen ik Safari wilde gebruiken en om mijn Macbook, iPad en iPhone te synchroniseren. Richard biedt een soort APK voor je Mac. Net als alles heeft ook de Mac een opfrisbeurt nodig. Het was zo fijn dat ik Richard mijn werkpaardje heb toevertrouwd. Hij heeft alles opgeschoond, opgeruimd en maar liefst tien virussen ontdekt. Het resultaat is dat mijn batterijduur veel langer is en alles weer perfect werkt. Ik raad iedereen aan om voor elk Mac-probleem naar Richard te gaan en mijn goede voornemen is om jaarlijks een APK te laten doen om alles weer helemaal goed te krijgen!

Marjolein Westerterp

iMac sneller gemaakt

Richard heeft me perfect geholpen! Mijn iMac had al langere tijd problemen met het updaten naar de nieuwste OS, waardoor ook andere softwarepakketten problemen gaven. Richard heeft toen, omdat de interne SSD problemen gaf, een externe SSD aangesloten met de nieuwste OS erop. Hij heeft ook cruciale bestanden overgezet, bestanden op logischere locaties geplaatst en nu draait mijn iMac weer als een zonnetje! Ik ben Richard zo dankbaar voor zijn hulp! 🙏 Dankzij hem kan ik weer genieten van mijn iMac! 💻 

Robert KoopmanGrafisch ontwerper

Nas instellen

Problemen met de installatie van de NAS, het was voor mij helaas geen Plug & Play. Via via kreeg ik het adres van Richard. Hij reageerde zelfs vanaf zijn vakantieadres. Onder het genot van een bakkie koffie is nu alles gefixt en kan de hele familie automatisch back-uppen. Richards NAW-gegevens staan vanaf heden in mijn contactenlijst en gaan er nooit meer uit!
Bedankt Richard.

Henk Mijdam

iMac sneller maken

Richard is de Mac Expert die je iedereen toewenst! Ik ben via Google bij hem terechtgekomen en na een tijdje zijn waardevolle Mac-tips in mijn inbox te hebben gekregen, had ik er alle vertrouwen in dat hij me kon helpen om mijn Mac weer helemaal up-to-date te krijgen, op te schonen én een veilige oplossing te vinden voor mijn enorme fotobestand! Dit heeft hij meer dan perfect gedaan! Ook heeft hij een paar oude computers compleet leeggemaakt, zodat ik ze met een gerust hart weg kon doen. Hij reageert super snel op iedere vraag en legt geduldig alles nog eens uit als je het niet meteen begrijpt😉. Ik heb ook nog super fijne tips gekregen over de mogelijkheid om foto's op een specifieke manier te printen, echt heel, heel blij! Mijn Mac werkt weer top en is heerlijk opgeruimd! Een aanrader! Heel veel dank, Richard!

Cynthia HalewijnSchilder

iMac sneller gemaakt

Richard heeft me weer prima geholpen met mijn iMac (2017). Hij heeft deze supersnel gemaakt door een SSD-kaart te installeren. Ook was hij op tijd klaar, wat erg fijn was. Ik ben erg tevreden met de service die hij heeft geleverd. Hij heeft me ook goed geïnformeerd over wat er precies aan de hand was en wat er gedaan moest worden. Ik ben blij dat ik Richard heb gevonden om mijn iMac te repareren en ik zou hem zeker aanbevelen aan anderen.

Mariëlle SeegersTekstschrijver

Werkplek optimaliseren voor beeldbewerking

Als freelance beeldmaker is mijn Mac een zeer belangrijke spil in de organisatie van mijn onderneming. Een uitdaging hierbij is echter dat ik persoonlijk behoor tot de categorie Mac-gebruikers, en vooral niet tot de categorie Apple-kenners of tech-liefhebbers. Dus toen mijn oude Mac in de problemen raakte, zocht ik niet alleen snel naar een nieuwe geschikte machine, maar ook naar een aankoopadviseur en een technisch wonder die data kon overzetten en mijn totale ecosysteem kon optimaliseren. De Mac is voor mij van essentieel belang voor het ondernemen, wat deze ervaring spannend maakt. Gelukkig kwam de gouden tip snel uit mijn netwerk: 'dan moet je Richard hebben!'

Bij het eerste telefonische contact merkte ik direct dat Richard inderdaad 'the man to visit' was. Ik kon de volgende dag al terecht voor een intakegesprek, dat uitmondde in een gedegen koopadvies. Richard is vriendelijk en rustig; hij luisterde aandachtig naar mijn probleemstelling en stelde de juiste vragen in toegankelijke 'non-tech' taal. Dat geeft veel vertrouwen. Later op de dag kreeg ik via de mail een gedegen koopadvies met de voor mij perfecte Mac. Desgewenst kon hij me zelfs voorzien van een kooplink. Over know-how en service gesproken.

Richard heeft mijn oude Mac overgezet naar de nieuwe Mac, het systeem flink geordend en alle back-ups binnen het prachtige Apple-ecosysteem gebracht. Het resultaat? Een supersnelle overgang naar een nieuwe krachtige Mac, die draait als een zonnetje en waar ik met plezier op werk. Om dit in de toekomst zo te houden, gaat mijn Mac in onderhoud bij Verbeterjemac en volg ik de nieuwsbrief met nuttige tips.

De prijsstelling die Richard hanteert is zeer transparant en gefaseerd. Elke factuur kwam overeen met wat geoffreerd was.

Ik raad verbeterjemac.nl van harte aan aan iedereen die professioneel met een Mac werkt en op zoek is naar een betrouwbare servicepartner.

Richard, zeer bedankt!!

Coen TrompBeeldbewerker