home
3 jaar garantie
Als beste getest
Hoge snelheid
in 1 dag klaar
 • Trage iMac
 • Beschadigde bestanden
 • Prestaties nemen af
 • Snelle iMac
 • Bestanden verbeterd
 • Verbeterde prestaties
Verkrijgbaar in de volgende groottes:
 • 250 GB
 • 500 GB  meest gekozen
 • 1 TB
 • 2 TB

Traaaaage iMac
dan is je harde schijf vast versleten

Is je iMac ouder dan 5 jaar? Neem dan een SSD


De harde schijf van je iMac slijt het snelst. Is je iMac ouder dan 5 jaar dan is de kans heel groot dat je interne schijf aan vervanging toe is. Neem daarom een SSD. Een hoogwaardige harde schijf zonder bewegende onderdelen. Razendsnel en zeer duurzaam. Bovendien vinden de nieuwste besturingssystemen van de Mac het nog fijner als je een SSD neemt. Dat komt omdat Apple sinds macOS High Sierra hiervoor een vele malen efficiëntere bestandsstructuur heeft uitgebracht: APFS.
Voortaan veel sneller opstarten, bestanden opslaan of openen en vele malen sneller bestanden zoeken

Voorbereiden voor een SSD


Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden voordat je overstapt op een SSD en waar je tegenaan kan lopen na de overstap. Ik heb hiervoor een e-book geschreven die je hieronder gratis kan downloaden. Lees het vooraf even goed door zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.
De overstap naar een SSD gaat heel gemakkelijk. Het is daarvoor belangrijk dat je goed voorbereid te werk gaat. Hoe kan je gemakkelijk je wachtwoorden overzetten? Gaan mijn programma's mee? Gaan mijn documenten mee? Antwoord op deze vragen kan je lezen in mijn ebook 'goede voorbereiding naar een SSD'
De SSD wordt extern aangesloten

Je iMac start automatisch op vanaf de externe SSD
De SSD wordt extern aangesloten. Daardoor blijft je interne schijf altijd beschikbaar. Handig voor je oude documenten of als extra back-up-schijf.
Richard Pijs Mac Expert

De SSD wordt voorzien van een macOS naar keuzeVersnel jouw iMac met een SSD


Verbeterjemac verzorgt jouw iMac van een snelle SSD van topkwaliteit

Ja, ik wil een SSD

3 jaar garantie
Als beste getest
Hoge snelheid
in 1 dag klaar

Inclusief installatie van macOS

Je hebt de keuze uit de allerlaatste 4 besturingssystemen van Apple. Van tevoren overleg ik altijd met je welk macOS ik mag installeren op de SSD. Daarna stel ik graag je Mac wat beter af en laat ik drie e-books op je bureaublad achter met waardevolle Mac-tips. Altijd handig.
macOS High Sierra
macOS High Sierra
versie 10.13
macOS Mojave
macOS Mojave
versie 10.14
macOS Catalina
macOS Catalina
versie 10.15
macOS Big Sur
macOS Big Sur
versie 11.0.1
Richard Pijs Mac Expert
De externe SSD is van hoogwaardige kwaliteit en als beste getest. Net zo klein als je bankpas en wordt vastgezet aan de voet van je iMac. Dus aan de voorkant zie je hier niets van.

Ik maak geen iMacs open zodat er geen risico bestaat dat er interne onderdelen beschadigd raken en dat het beeldscherm vuil wordt aan de binnenkant. Ook wil het wel eens voorkomen dat de ventilatoren van slag raken als je een SSD in laat bouwen. Met het extern aansluiten werkt de SSD net zo snel als intern inbouwen. Je iMac start automatisch op vanaf de externe SSD.

Gratis e-book

Goed voorbereid naar een SSD

 • Werken mijn programma's straks nog?
 • Moet ik mijn mail opnieuw instellen?
 • Worden mijn documenten ook overgezet?

Richard heeft een persoonlijke manier van benadering en dat geeft vertrouwen. Omdat het plaatsen van SSD en geheugen een operatie is die niet zonder risico is vind ik een dergelijke benadering belangrijk, je geeft tenslotte veel persoonlijke informatie en belangrijke documentatie bloot. Richard weet waar hij het over heeft en begeleidt eea op een professionele manier. Ik ben erg tevreden!
Dorus Verwiel
ontwerper, illustrator, leraar

Richard denkt mee, staat direct voor je klaar en helpt secuur met Mac perikelen!
Renske Wijntjes
grafisch ontwerper

Richard heeft op een zeer vakkundige wijze ervoor gezorgd dat mijn Mac nogal wat sneller is geworden.
We hebben op een leuke en professionele manier afspraken gemaakt. Ik ben heel blij met m’n snellere Mac.
Johanna Loppersum
thuisgebruiker

Checklist


In bovenstaand e-book staat een checklist om je goed voor te bereiden. Ook lees je hoe je jouw e-mailinstellingen makkelijk overzet, hoe je automatisch je wachtwoorden mee verhuisd en hoe wat je precies kan doen om straks weer met dezelfde programma's te werken.

SSD overzet-service


Vind je het ingewikkeld om alles van je oude harde schijf naar de nieuwe SSD over te zetten? Dan help ik graag mee. In bovenstaand e-book staat heel goed uitgelegd hoe je dat zelf kan doen, maar ook wat het kost als ik dit voor je doe.
© 2020 Verbeterjemac  Mac Hulp in Den Bosch e.o.