Mac-cursus voor beginners

Mac Hulp Den Bosch

MASTERCLASS
Mac-cursus voor beginners

54
dagen
:
 
07
uren
:
 
16
Minuten
:
 
02
Seconden

You missed out!

maandag 15 augustus 2022 ★ van 19.30 uur tot 21.00 uur

In De Gruyter Fabriek, Den Bosch

Heb jij het gevoel dat je nog niet alles uit je Mac haalt? Denk je, dat kan sneller, anders of beter?

Kom dan naar de Masterclass:

Sneller werken op je Mac!

Masterclass Sneller werken op je Mac

Ja, ik doe mee met de masterclass

Wat kan je verwachten?

Masterclass Sneller werken op je Mac

Kopje Koffie


Als iedereen binnen is begint de Masterclass. Bij binnenkomst krijg je van mij een kopje koffie of thee. Daarna log je in op het wifi-netwerk en kan je live meedoen met de Masterclass. Je mag daarvoor 1 Apple-apparaat meenemen. Zoals je iPhone, iPad of MacBook.

15 nieuwe Mail-tips


Gebruik je dagelijks Mail van Apple? Dan heb ik goed nieuws! Want Mail is vernieuwd en dat misschien zonder dat je het wist. In deze Masterclass leer je welke nieuwe functies Mail erbij heeft gekregen. Zodat je er dagelijks profijt van zult hebben.

Masterclass Sneller werken op je Mac
Masterclass Sneller werken op je Mac

20 Safari-tips


Safari is niet voor niets dé standaard webbrowser van je Mac. Je hebt hiermee toegang tot het Apple-eco-systeem wat zijn vruchten afwerpt als je ook een iPhone of iPad hebt. Hoe? Dat leg ik je uit in de Masterclass zodat je straks nog handiger over het web surft dan tevoren.

30 Finder-tips


De Finder is voor mij echt een feestje. Dat is de plek die je dagelijks gebruikt en dat is ook precies de plek waar heel veel snelheid winst te behalen valt. Ik leer je heel veel tip die het werken met documenten vele malen makkelijker en handiger maken.

Mac veiligheid nakijken

Veiligheid check


Tijdens de Masterclass neem ik alle veiligheidsinstellingen met je door. Zodat je zeker weet dat je Mac 100% veilig staat afgesteld. Extra: Je krijgt je van mij het e-book ‘Houd je Mac veilig’ mee naar huis waar belangrijke tips genoemd worden om je Mac - ook na de Masterclass -  veilig te houden.

Maximaal 4 personen


Deze Masterclass wordt gegeven aan vier personen. Hierdoor kan ik je alle aandacht geven die nodig is.

Waar?


De Gruyter Fabriek

Ruimte 1106
Veemarktkade 8
5222 AE Den Bosch

Naar Google Maps ›

Kosten


De Masterclass kost slechts € 50 

exclusief btw


Deze Masterclass is eenmalig [1 avondje] en zit bomvol tips. Na afloop ontvang je een samenvatting per mail.


Zodra je je hebt aangemeld krijg je van mij een factuur. Nadat de betaling is ontvangen mail ik je meteen een toegangsbewijs en ben je verzekerd van een zitplaats.

Richard is in het bezit van het officiele Apple Teacher certificaat.

Uitgegeven door Apple Inc.

Inclusief samenvatting


Na afloop van de Masterclass stuur ik je per mail een handige PDF met de samenvatting. In deze PDF staat alles in overzichtelijke categorieën opgenomen wat er tijdens de Masterclass aan bod is gekomen. Ik heb zelfs nog wat extra tips opgenomen zodat je er zeker iets van leert.

Richard Pijs Mac expert

Masterclass door Richard Pijs Mac Expert & Apple Teacher

Hallo, ik ben Richard Pijs, Eigenaar van grafisch ontwerpstudio Studio PAKK en Verbeterjemac.

Ontwerpen doe ik met veel plezier en de Mac interesseert mij bovengemiddeld veel. Al zo'n 30 jaar. Daarom ben ik in 2015 Verbeterjemac begonnen en geef ik Masterclasses over de Mac. Ze zijn een groot succes en iedereen laat weten dat ze heel blij zijn met wat er allemaal besproken wordt. Geweldig vind ik dat. Je bent van harte uitgenodigd! groet, Richard

© 2022 Deze Masterclass wordt aangeboden door www.verbeterjemac.nl