Menubalk Mac programma

Leestijd min.

Snelle Tip

Geschatte tijd: 10 sec.

Dropbox gedeeltelijk uitschakelen

Menubalk vol? Installeer Bartender 2

De menubalk is een van de belangrijkste dingen op een Mac. Deze is namelijk altijd aanwezig. Met links bovenin een aantal knoppen en rechts bovenin de tijd, het wi-fi symbool en het spotlight-vergrootglas. Soms staat er nog je volume symbool, Time Machine, Dropbox, Google drive, Evernote, f.lux, en noem maar op. De lijst kan lang zijn.

Mocht jij nu veel menu onderdelen hebben staan rechts bovenin de menubalk, dan is Bartender 2 iets voor jou. Hiermee schep je overzicht en controle. Ik heb de versie 4 weken op proef en ben er blij mee.

Bartender 2 

4 weken gratis, daarna € 13,83

? Meer info op de site van Bartender →

Iets gehad aan deze tip? Deel ’m met anderen:


Ik wil een snelle Mac

Wil jij weer een snelle Mac? Met betere prestaties? Druk dan op de knop hieronder om, via e-mail, een afspraak te maken.

Mac onderhoud Den Bosch - Geheugen inbouwen Den Bosch
Mac onderhoud Den Bosch - iMac Den Bosch
Mac onderhoud Den Bosch - Geheugen inbouwen Den Bosch
Mac onderhoud Den Bosch - Geheugen inbouwen Den Bosch

Meer snelle tips:

__CONFIG_posts_list__{"title":"","thumbnails":"on","no_posts":"2","filter":"recent","category":"17"}__CONFIG_posts_list__

Abonneer je op
Mac-tips & advies

Ik hoop dat je iets aan bovenstaande Mac-tip hebt gehad.

Volgende maand schrijf ik weer een nieuwe Mac-tip soms met belangrijk advies. Daarom adviseer ik om je te abonneren, zodat je via e-mail een seintje krijgt dat er een nieuw advies voor je klaarstaat.

Over mij

Richard Pijs

Social

Richard is eigenaar van Studio PAKK grafisch ontwerpstudio en is Mac Expert en Apple Teacher. Sinds 1986 kwam hij in aanraking met Apple op de grafische school en sindsdien groeit zijn kennis over alle mogelijke Apple producten. Hij besloot in de zomer van 2015 Verbeterjemac op te richten om meer mensen te helpen, dan uit zijn eigen netwerk. Richard is groot filmfan en kijkt wekelijks films op zijn beamer thuis. Meer ›


Meer Mac-tips

Abonneer op de laatste Mac-adviezen

Mis nooit meer een belangrijke Mac-tip