Verbeter

je Mac
net als

Geholpen door → Richard Pijs
VIP

iPhone & MacBook op slot

Verbeter je Mac net als Lisa Mertens van SOUL Store Heusden

Activeringsslot verwijderen van MacBook van Lisa van SOUL Store, Heusden

Lisa was haar toegangscode vergeten van haar iPhone en haar MacBook viel op slot na een software-update. Ze vroeg verbeterjemac om hulp en gelukkig is de toegang tot haar iPhone en MacBook hersteld. Maar het was niet gemakkelijk.


Toegangscode iPhone vergeten


Met speciale professionele software heeft Richard van verbeterjemac de iPhone van Lisa hersteld en het wachtwoord-slot kunnen verwijderen. Een lang proces met goed resultaat. Helaas is de iPhone door dit proces volledig gewist, maar dat vond Lisa niet erg. Belangrijker was dat de iPhone weer in gebruik kon worden genomen.

iPhone toegangscode vergeten


Activeringsslot MacBook verwijderen


De MacBook van Lisa had een taaier probleem: het activeringsslot. Een extra veiligheidsmaatregel van Apple om een MacBook te vergrendelen via de T2-chip, om ongeoorloofde toegang onmogelijk te maken.

Lisa had haar MacBook op marktplaats 2e-hands gekocht. Helaas had de voormalige eigenaar de MacBook niet uit haar iCloud verwijderd, waardoor Lisa het activeringsslot niet kon uitschakelen. Gelukkig kon Lisa de vorige eigenaar nog opsporen in haar marktplaats-chat-geschiedenis en zo om hulp vragen. Richard tipte Lisa met goede instructies om door te geven aan de voormalige eigenaar van de laptop. Daarna is haar laptop hersteld en een gloednieuw macOS geïnstalleerd.

Lisa blij, ik blij

De beste Mac voor jou

Wil jij ook advies voor de beste Mac voor je werkplek? Neem contact met me op! Of lees mijn koopgids door ›

Groet, Richard Pijs

Mac Expert & Apple Teacher

Richard Pijs

Over Verbeterjemac

Richard Pijs is eigenaar van Verbeterjemac Mac expert & Apple Teacher.

Richard leest elke dag de laatste Apple-nieuwtjes en vertelt zijn fans er enthousiast over met een wekelijkse mail. Hij krijgt vaak complimenten over de leerzame inhoud. Soms helpt het bedrijven om dataverlies of vastlopers voor te zijn.

Lees elke week een must-read Mac-tip per e-mail en bezoek zijn Instragram.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}