iMac Speed Pakket

Werk 4x sneller

Sneller documenten en apps openen

iMac Speed Pakket
Pro SSD

Inclusief
SSD

Verbeterjemac installeert een Pro SSD met enorme snelheid

goed voor het milieu

Beter voor milieu

Gooi je iMac niet weg en koop geen nieuwe. Neem een upgrade. Steun natuur & milieu

Mac Onderhoud

Inclusief Onderhoud

Je systeem wordt van top tot teen verbeterd met Mac Onderhoud

iMac Speed Pakket

iMac Speed Pakket

Henny Wijgergangs

Ben heel positief! Snelle service, duidelijk, informatief en proactief inspelend op allerlei zaken die met je iMac te maken hebben. Super! Dank je wel Richard.

Henny Wijgergangs, Heeswijk

JL

Richard heeft op een zeer vakkundige wijze ervoor gezorgd dat mijn Mac nogal wat sneller is geworden.

Johanna Loppersum

Dorus Verwiel

Richard heeft een persoonlijke manier van benadering en dat geeft vertrouwen. Omdat het plaatsen van SSD een operatie is die niet zonder risico is vind ik een dergelijke benadering belangrijk, je geeft tenslotte veel persoonlijke informatie en belangrijke documentatie bloot. Richard weet waar hij het over heeft en begeleidt e.e.a. op een professionele manier. Ik ben erg tevreden!

Dorus Verwiel, Vught

Help! Mijn iMac is supertraaaaaag :(

Programma’s starten langzaam

Documenten openen duurt eeuwen

Bestel iMac Speed Pakket

Ja, ik bestel een SSD en laat mijn iMac sneller maken. 

0 of 350

Neem eerst contact met me op via bovenstaand formulier, daarna maken we snel een afspraak om jouw iMac te komen brengen. Klaar binnen 1 dag.

Richard Pijs Mac expert

Richard helpt snel


Je iMac is in goede handen. Richard is Mac Expert en heeft 30 jaar ervaring om je iMac te upgraden naar een sneller werkend systeem.

30 jaar ervaring

Mac Expert

Richard is in het bezit van het Apple Teacher certificaat Uitgegeven door Apple Inc.

100% tevredenheid garantie

Ben je niet 100% tevreden? Dan zoeken we zo snel mogelijk samen naar een oplossing.

Richard Pijs emoji
100%

tevreden

garantie

iMac Speed Pakket

Koop geen nieuwe iMac maar upgrade de iMac die je al hebt

iMac Speed Pakket

Powerrrr 4x sneller

Verbeterjemac installeert een externe SSD aan de achterkant waardoor je iMac 4 keer sneller wordt.

Ja, je leest het goed: we installeren uitsluitend de SSD aan de buitenkant van je iMac. De SSD is speciaal ontworpen voor extern gebruik en levert een topprestatie en is als beste getest.

gegevensoverdracht

Inclusief gegevensoverdracht

Je interne schijf wordt volledig overgezet naar de externe SSD. Zodat je meteen weer verder kan werken alleen dan stukken sneller.

Alle programma’s, documenten, foto’s, e-mails en wachtwoorden worden overgezet. Dit gebeurt nauwkeurig met een automatisch proces. Hierdoor blijven privégegevens privé, zodat je data ongeopend over wordt gezet. Snel, save & secuur.

Mac Onderhoud

Fris door Mac Onderhoud

Doordat alle gegevens met een automatisch proces wordt overgezet naar de externe SSD, wordt helaas ook systeemrommel overgezet. Met Mac Onderhoud wordt hiermee korte metten gemaakt.

Programma’s die je niet meer gebruikt worden nauwkeurig verwijderd. Systeemrommel wordt opgeruimd. Malware wordt verwijderd. Kwaadaardige Internet-plug-ins worden verwijderd. Digitale voetsporen worden gewist. Instellingen worden verbeterd, kortom: Mac Onderhoud zorgt ervoor dat je Mac weer op-en-top presteert.

Koop geen nieuwe Mac maar neem dit pakket: vriendelijker voor het milieu en je Mac wordt zelfs sneller als nieuw*

*) Door een snellere SSD dan de Fusion Drive merk je dat je op je oude vertrouwde Mac, veel sneller kan werken. 

basis

4x snellere iMac


van € 200 voor:

160 excl. btw

 • Hoogwaardige SSD
 • macOS installatie
 • Gratis instellingen verbeterd
 • Gratis e-books

exlusief

12x snellere iMac**


385 excl. btw

 • Snelste SSD ter wereld**
 • Gegevensoverdracht
 • Mac Onderhoud t.w.v. € 150*
 • Malware & virusscan
 • Gratis instellingen verbeterd
 • Gratis e-books

basis

4x snellere iMac


180 excl. btw

 • Hoogwaardige SSD
 • macOS installatie
 • Gratis instellingen verbeterd
 • Gratis e-books

exlusief

12x snellere iMac**


599 excl. btw

 • Snelste SSD ter wereld**
 • Gegevensoverdracht
 • Mac Onderhoud t.w.v. € 150*
 • Malware & virusscan
 • Gratis instellingen verbeterd
 • Gratis e-books

*Incl. Mac Onderhoud t.w.v. € 150

**12x snellere iMac alleen van toepassing op iMacs met een Thunderbolt 3-poort / bouwjaar 2017 of nieuwer


Let op: Bij macOS Monterey en macOS Ventura start je Mac 4x langzamer op doordat Apple de SSD bij elke opstart controleert op fouten. Dit is helaas niet te voorkomen. Daarom is mijn advies om wekelijks je Mac te herstarten en dagelijks je Mac te laten slapen. Heb je macOS Big Sur? Dan heb je hier geen last van.


=====

30 jaar ervaring

Veel gestelde vragen

Moet ik mijn iMac komen brengen?

Ja, je brengt je iMac in de ochtend om 11.00 uur bij Verbeterjemac op de Gruyter Fabriek in Den Bosch. Je hoeft geen stroomkabel mee te nemen, ook toetsenbord en muis heb ik in huis. 


Je kan je iMac in een handdoek vervoeren of in een grote boodschappentas.


We hebben van tevoren contact en je krijgt nog een intake formulier waarop ik wat vragen aan je stel.

Hoe lang ben ik mijn iMac kwijt?

Je bent je iMac 1 dag kwijt. Dus geen lange wachttijden en dagen wachten. Verbeterjemac zorgt ervoor dat jij snel weer verder kan werken op je iMac. Om 11.00 uur gebracht = om 16.30 uur klaar, dezelfde dag!

Waarom een externe SSD?

Wij bouwen geen SSD in want inbouwen heeft veel nadelen:

Het plaatsen van een interne SSD is een breekbare zaak. Je interne onderdelen kunnen beschadigen, je monitor kan vies worden aan de binnenkant en je ventilatoren kunnen de temperatuur niet meer uitlezen van een nieuwe interne schijf, waardoor de ventilatoren te pas en te onpas heel hard gaan draaien.


Daarom installeren we de SSD aan de buitenkant:

Verbeterjemac maakt een speciale razendsnelle bekroonde SSD (die ontworpen is voor extern gebruik) vast aan de achterkant. Dit gebeurd op de standaard/voet van de iMac (met een tie-wrap). 


Er is geen verschil in snelheid met interne SSD's. 


Bijkomend voordeel is dat je de externe SSD kunt ontkoppelen en kunt meenemen, zodat diefstal niet mogelijk is en je data veilig blijft. Ook wordt de data op de externe SSD versleuteld met je inlog-wachtwoord, zodat onbevoegden nooit in de SSD kunnen kijken.

Moet ik iets voorbereiden?

Verbeterjemac adviseert om van tevoren een reservekopie te maken met Time Machine. 


Gebruik je geen Time Machine? Dan is het verstandig om belangrijke documenten op een externe schijf te bewaren als back-up. 


Er gaat nooit iets mis, maar je kan maar beter een back-up teveel gemaakt hebben dan te weinig. 


Reviews

CA

Mijn Mac uit 2014 was zeer traag geworden. De gemiddelde opstarttijd was ca. 8 minuten en als er programma’s of bijlagen moesten worden geopend waren er uitschieters tot wel 12 minuten. Zelf opschonen, o.a. door het verwijderen van mails, foto’s en documenten, gaf weinig soulaas en hulp van organisaties als 'Student aan huis' en 'Seniorweb' ging al snel over o.a. de trage hardware en te weinig geheugen. Via Seniorweb kwam ik uiteindelijk in contact met 'VerbeterjeMac' van Richard Pijs. Nadat ik hem de meest relevante gegevens van mijn Mac had toegestuurd kreeg ik na korte tijd een voorstel voor het grondig opschonen van alle geïnstalleerde software en het installeren van een snellere SSD. Hiervoor had ik de keus uit 3 pakketten waaruit ik het middelste pakket met daarin een SSD van 500 GB heb gekozen. Richard is daarmee voortvarend aan de slag gegaan met als gevolg dat de opstarttijd tot ca. 2 minuten is teruggebracht en programma’s en bijlagen vrijwel onmiddellijk worden geopend.
Ik wil nog graag opmerken dat Richard zich qua tijd en budget correct aan de vooraf gemaakte afspraken heeft gehouden en mij daarnaast van veel bruikbare tips heeft voorzien o.a. via  e-books. Ik ben dus zeer tevreden en en wil hem van harte aanbevelen. 

Cees van Aken, Den Bosch

Eric Alink

Richard heeft een maniakale liefde voor en kennis van Macs. Dat heeft veel voordelen. Al verschillende keren heeft hij subcomateuze computers van me weer leven in geblazen. Z'n laatste ingreep: de Mac op m'n werkplek [een oudje uit 2015] flink sneller maken door een SSD te installeren. En passant gaf Richard me ook nieuwe zoektips – altijd handig voor een journalist en schrijver.

Eric Alink, Den Bosch

BLIJE KLANTEN

VIP

Lees de verhalen van blije klanten. Welke Mac problemen zijn verholpen? Vaak nog meer dan alleen maar reparaties, want Verbeterjemac gaat verder waar anderen stoppen

Mac-tips in je mail

Ontvang elke week een Mac-tip en soms ook beveiligingsadvies over je Mac